Pakketten

Pakketten

Oplossingen
voor iedere praktijk.

Tandartsen, orthodontisten en andere mondzorgprofessionals lopen vaak tegen hetzelfde probleem aan. Het Tandarts Bemiddelingsbureau kan uitkomst bieden voor deze problemen. De basispakketten zijn zodanig samengesteld dat deze de veelvoorkomende problemen aanpakken. Weet u niet goed welk pakket bij uw situatie past of bent u op zoek naar een oplossing op maat? Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen.

Het Tandarts Bemiddelingsbureau (TBB) organiseert de spoeddienst en telefonische bereikbaarheid voor tandartsen, orthodontisten en andere mondzorg specialisten.
Zowel een gehele tandartsen kring als een individuele tandarts of orthodontist kan gebruik maken van onze diensten.
Wij werken volgens protocollen en instructies die gemaakt zijn in samenwerking met tandartsen en orthodontisten en zijn overeenkomstig de KNMT richtlijnen. Onze medewerkers zijn tandheelkundig geschoold en worden geregeld op hun kennis getoetst.
Laat uw naam en contactgegevens op onze contact pagina achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Via de contact pagina kunt u geheel vrijblijvend een afspraak met een vertegenwoordiger van het Tandarts Bemiddelingsbureau maken. De vertegenwoordiger zal de huidige situatie in uw praktijk analyseren en vervolgens een geheel vrijblijvend voorstel samenstellen.
Oplossingen

Basispakketten en uitbreidingen

Basispakket 1

 • Wij bellen u (of de waarnemer) op zijn of haar privé telefoonnummer bij klachten van eigen patiënten.

Basispakket 2

 • U draait dienst in een door uw groep zelf opgesteld rooster.
 • TBB stuurt patiënten met spoedeisende klachten door naar de dienstdoende tandarts.
 • TBB vraagt de dienstdoende ­tandarts naar zijn wensen ten aanzien van de invulling van zijn dienst.

Basispakket 3

 • U draait dienst in een door TBB opgesteld rooster.
 • TBB stuurt patiënten met spoedeisende klachten door naar de dienstdoende tandarts.
 • Uiteraard wordt er rekening gehouden met specifieke wensen en beschikbaarheid van de aangesloten tandartsen.

Basispakket 4

 • Voor tandartsen uit Amsterdam en omgeving bieden wij een extra service. Aangesloten tandartsen hoeven nooit dienst te doen.
 • Patiënten met spoedklachten worden ondergebracht bij een van de door ons zelf georganiseerde achterwacht tandartsen in Amsterdam, zo dicht mogelijk in de buurt van de patiënt.

Uitbreidingspakket 1

 • Bij afwezigheid overdag geeft u aan TBB door wie uw waar­nemer is of wat uw bereikbaarheid is. TBB selecteert de klachten op spoedeisendheid en verwijst indien nodig door. Dit pakket is bijzonder geschikt wanneer u een vaste weekdag afwezig bent of als oplossing tijdens vakanties. De spoedklachten tijdens praktijkuren worden zo zorgvuldig afgewikkeld. Het is niet langer noodzakelijk om altijd telefonisch bereikbaar te zijn.

Uitbreidingspakket 2

 • Tijdens het behandelen niet meer gestoord worden door de telefoon. Patiënten bellen naar uw vertrouwde praktijknummer en wij nemen op namens de praktijk. Op deze manier kunt u ongestoord behandelen.
Oplossingen

Staat uw wens hier niet bij?

Het Tandarts Bemiddelingsbureau past zich aan uw situatie aan. Wij horen graag wat de knelpunten in uw praktijk zijn en wij komen graag met een passende oplossing voor uw situatie.


Contact